Welcome to my new personal website

IMG_5247kopie IMG_5220kopie IMG_5274kopie IMG_5266kopie

Hii there!

Welcome to my new website. From now  I’m going to blog in English, also to reach my international followers. Like in my previous blog post, I would like to especially post about fashion and lifestyle. I constantly go to fun places and hope to inspire you with my outfit pics. This blog originated from my schoolproject, but that is no longer the priority. I love blogging so much that I decided to expand my blog!

What do you guys think of my new website? Please let me know!

Hii there, 

Welkom op mijn nieuwe website. Vanaf nu ga ik ook in het Engels bloggen om ook mijn internationale volgers te kunnen bereiken. Net als op mijn vorige blog wil ik hier vooral gaan posten over mode en lifestyle. Ik ga voortdurend naar leuke plekken en hoop jullie te inspireren met mijn outfitfoto’s. Deze blog is ontstaan vanuit mijn opleiding, maar inmiddels heeft dat niet meer de prioriteit. Ik vind het zo leuk om te bloggen, dat ik mijn blog uitbreid.  

Wat vinden jullie van mijn nieuwe website? Laat het me weten!

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. Eefje
    april 16, 2016 / 7:27 am

    Supermooie site Marieke! You’re gonna rock this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *