The perfect everyday sneaker: Nike Internationalist

Marieke in sportkleding haha, dit zie je niet zo heel vaak! Want eigenlijk sport ik maar heel zelden. Vroeger deed ik dit wel heel fanatiek en ik vind het ook nog steeds heel leuk om te doen, maar ik heb er helaas zo weinig tijd voor. Dit sportoutfitje heb ik voornamelijk veel gedragen in de auto en soms ook wel eens als we een heel eind moesten lopen. Want niks is zo fijn als een outfit die lekker zit. En daar moeten natuurlijk ook leuke bijpassende sneakertjes bij heb die en gedragen kunnen worden in het dagelijks leven, maar ook heel goed als je ineens een stukje moet sprinten om bijvoorbeeld de ferry te halen naar het volgende eiland zoals bij mij op vakantie! De perfecte sneaker daarvoor is de Nike Internationalist. Ken je dit model al?  Ze zijn in zoveel mooie tinten verkrijgbaar. Mijn favoriet is de lichtgrijze tint die je links onder ziet. Ik denk dit heel mooi zou staan bij het sportoutfitje wat ik draag. Wat is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments.

 

In samenwerking met sportshowroom.nl

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *