So Pure hair products in a Moroccan oase

img_6282  img_6284     img_6293   img_6296

Keune So Pure shampoo // conditioner spray // treatment hair mask

Hi girls, here is a Marrakech post again. This time with my favorite shampoo brand: Keune. When I was younger I already used this brand from my mom. I loved it, because you can see the results in only one week. And my hair feels very soft again. This time I used the So Pure collection in Marrakech. It is made with 100% pure leave extracts. I used the recover line for damaged hair. The smell is amazing and my hair looks so healthy. The line has also a conditioner spray. I like that one because you can use it before you brush your hair. And you don’t need to wash it out. Perfect! Today I will go to shop for my boyfriends birthday.. And I will also make a lot of photo’s today, like usually on a Sunday. Have a nice day! xxx

Hi meiden, hier is weer een post uit Marrakech. Deze keer met mijn favoriete shampoo merk: Keune. Een paar jaar geleden heb ik wel eens dit merk al uitgeprobeerd van mijn moeder. En ik was meteen al onder de indruk. Je ziet en voelt namelijk al vrij snel resultaat na het wassen met deze shampoo. Mijn haar voelde meteen al heel zacht. Ik ben dat eigenlijk nooit meer vergeten en was daarom ook super blij toen ik deze producten mocht uittesten op mijn reisje naar Marrakech. Deze keer heb ik de So Pure collectie van Keune gebruikt. Hij is gemaakt van 100% pure plantenextracten. En ik heb de recover line gebruikt tegen beschadigd haar. De lijn heeft ook een conditioner spray, waar ik zelf nog nooit van had gehoord. Je gebruikt dit voor dat je het haar uitborstelt na het wassen en je hoeft het niet uit te spoelen. Perfect! Vandaag ga ik winkelen voor mijn vriend z’n verjaardag.. En ik ga weer heel veel foto’s maken, zoals gewoonlijk op een zondag. Een hele fijne dag allemaal! xxx

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. januari 9, 2017 / 8:26 am

    Mooie post babe! Ben heel benieuwd naar deze producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *