Searching for my dream house like ‘OhhCouture’

img_0319    img_0327 img_0336 img_0343     img_0411 img_0375img_0425 img_0426 img_0436 img_0442  img_0446  img_0457 img_0458     img_0460

What a beautiful colors, right? I’ve never seen an island like this! I saw that one of my favorite bloggers ‘Ohhcouture’ visited this island a couple of weeks ago. She made a photo in front of a perfect pink house with beautiful flowers. I’ve been searching around to find that house for three days, and the last day when I thought that house is maybe on another island, I found it! And it was two streets left from where we stay haha 😉 But of course I had to make a photo of it. So here they are. Have nice Friday everyone! Are you going to do some nice things in the weekend? Let me know! Kiss

Wat een mooie kleuren he! Ik heb nog nooit zo’n eiland gezien als deze met zoveel kleuren. Ik had een aantal weken gezien dat één van mijn favoriete blogger ‘OhhCouture’ een perfect roze huis met ontzettend mooie bloemen had gevonden. Dus ik ben drie dagen lang op zoek geweest naar dat huis, en de laatste dag toen ik de moed had opgeven, toen vonden we hem! En hij was maar twee straten naast het huis waar wij verbleven haha 😉 En natuurlijk wilde ik dit even vastleggen. Hierboven kan je de foto’s van het perfecte huisjes vinden. Een fijne vrijdag everyone! Gaan jullie nog leuke dingen doen dit weekend? Laat het me weten! Kiss

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *