Rock n Roll Ballerina

              

Photo’s by Dutchbloggeronthemove

Jacket Bloggers Favorites // Sweater Azuka // Skirt Maje // Bag Duifhuizen // Boots Sacha

Girly meets cool! That is what I called this look. I love the word: rock n roll ballerina, what described exactly my style. I like to dress girly, but not too girly. I always spice it up with a pair of cool boots or something else. Do you like sweaters or tops with quotes and cool words? You need to check out the company, named Azuka. The quality is amazing! And a couple of days ago I made a wishlist with my favorite bags from Duifhuizen. Here is my number one! Such a cute bag. And what do you think of the photo’s? I want to play more with the light and the flares of it. And with my new camera gear it will be better and better. And the photographer of this shoot was so good with taking photo’s today, huh Lisa 😉 Have a great weekend girls!

Girly meets cool! Dat is wat ik deze look zeker noem. Ik vind de woorden: ‘rock n roll ballerina’ zo leuk, het beschrijft mijn stijl ook perfect. Ik hou ervan om mij girly te kleden, maar niet té. Ik maak het altijd wat stoerder door er een paar sneakers of boots aan toe te voegen. En vind je sweaters of tops met quotes of woorden ook zo leuk? Dan moet je zeker eens de online shop van Azuka bekijken. De kwaliteit is zoo goed! En een paar dagen geleden heb ik jullie mijn wishlist met tassen van Duifhuizen laten zien. En dit was mijn favoriet. Zo’n schattig tasje! Wat vinden jullie van de foto’s? Ik probeer steeds wat meer de spelen met het licht en de stralen van de zon. En met mijn nieuwe lens wordt het steeds beter en beter. En mijn fotograaf was ook in vorm vandaag, he Lisa 😉 Nog een heel fijn weekend girls! 

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. december 18, 2016 / 7:45 pm

  Wauw! Leuk dat de outfit is. Vooral de laarsjes vind ik erg leuk! 🙂

  • mariekekazen
   Auteur
   december 19, 2016 / 12:01 pm

   Lief thanks !

  • mariekekazen
   Auteur
   december 24, 2016 / 6:03 pm

   Thank you so much !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *