Orange all over

 

img_3663       img_3616img_3626  img_3623       img_3612  img_3607 img_3596

Dress My Jewellery (here) // Heels Van Haren – contains adlinks

Hii girls, today I went to the exposition of Peter Lindbergh and it was so cool. Two days ago I talked with you about the amazing photo’s of the wall behind me and I told you I want to have that too in my future house. The photo’s of Peter Lindbergh are definitely the ones that I want to have. Maybe I can post a picture on my Instagram later with one of the artworks. My last picture is in the style of his work. Now it is time to talk about this lovely dress. It is from My Jewellery and I love it so much. It is perfect for Autumn and perfect for my trip to Marrakech. You can wear it like this or off shoulder with a nice hat. The color is cognac, so a little orange combined with brown. I made the photo’s last Sunday when the weather was so sunny and not so cold as the other days. Because with bare legs you can wear not always, maybe it is a nice idea to wear it with over knee boots. But I don’t have a pair of them. I definitely need to buy that boots, because than I can wear my favorite dresses again. Tomorrow will be the opening of the new Miinto premium page. I was thinking to do a post about that evening. What do you think? xxx

Hii girls, vandaag ben ik naar een tentoonstelling van Peter Lindbergh geweest en het was super cool. Twee dagen geleden vertelde ik dat ik de foto’s achter mij zo mooi vond en dat ik ze later in mijn huis ook wel zou willen hebben. Vooral twee van die mooie portretfoto’s. En die hadden ze zeker bij deze tentoonstelling. De foto’s van Paul Lindbergh zou ik best wel in mijn toekomstige huis willen hangen. Misschien dat ik later nog een foto op Instagram zet met een gave foto van de tentoonstelling. De laatste foto die ik er nu op heb staan is in de stijl van zijn werk, ook heel vet. Nu is het tijd om het ook nog even te hebben over mijn jurkje die ik op de foto’s aan heb. Hij is van My Jewellery, één van mijn favoriete winkels, en hij is zo ontzettend leuk. Hij is perfect voor de herfst en al helemaal perfect voor mijn uitstapje naar Marrakech. Je kan hem op deze manier dragen, maar door het elastiek in de boven kant kan hij ook off-shoulder gedragen worden met een leuke hoed bijvoorbeeld. De kleur is cognac, dus een beetje oranje gecombineerd met bruin. Ik heb de foto’s afgelopen zondag gemaakt toen het nog heerlijk weer was, lekker zonnig en niet zo goed als de andere dagen. Want met blote benen kan je hem meestal hier in Nederland al niet dragen, maar misschien is het dan een idee om hem met overknee laarzen te dragen. Maar helaas heb ik daar geen paar van. Ik moet zeker eens gaan kijken voor die laarzen want dan kan ik mijn favoriete jurkjes tenminste weer dragen. Morgen ga ik naar de opening van de nieuwe Miinto premium page. Ik zit eraan te denken om daar een post over te schrijven. Wat denken jullie? Zou ik dat doen? xxx

 

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. oktober 23, 2016 / 9:50 am

  Super leuke outfit, ik vind die kleur zo mooi! And love the shoes <3

  • mariekekazen
   Auteur
   oktober 23, 2016 / 12:09 pm

   LIef ! Dankjewel ! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *