New in – Nelson heels

img_5706 img_5710 img_5711

Nelson Heels (here with discount right now) 

Good morning from a sunny Marrakech. I arrived this morning and now we going to checkin at our hotel. What do you think of the cool new heels from Nelson? I want to wear it with a dark blue dress and a silver bag. More photo’s are coming soon. Now I neat hurry because we want to go to the Medina today! So excited. Talk to you later!

Goedemorgen vanuit een zonnig Marrakech. Vanochtend ben ik aangekomen in Marrakech en nu moeten we even gaan inchecken in het hotel. Wat vind je van deze gave hakken van Nelson? Ik wil ze gaan dragen met een donkerblauw jurk en zilveren tasje. Meer foto’s gaan ik binnenkort op mijn blog zetten. Nu ga ik even haasten, want we willen vandaag al de Medina gaan verkennen. Heel veel zin in. Talk to you later!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *