My highlights of 2016

I started my blog 

First my blog started as a school assignment. I had to begin a fashionblog with one or two articles a week. But after years reading the biggest blogs I decided to start with blogging for the 100% hihi 😉 And the assignment was the perfect way to see if this was something I like to do.  I started with a free website, but after four months I wanted to make it more professional and prettier. So I decided to searching for a cool template and better pictures. Click on the links below so see some cool articles.

Eerst begon mijn blog als een schoolopdracht. Het was namelijk de bedoeling dat ik één of twee artikels per week schreef over mode. Maar na heel veel jaren de grootste bloggers te hebben gevolgd besloot ik om me volledig te gaan storten op het bloggen. En de opdracht was de perfecte manier om uit te vinden of ik dit wel leuk vond om te doen. Ik begon met een gratis website op wordpress, maar na vier maanden er met heel veel plezier mee bezig te zijn geweest wilde ik het toch professioneler en mooier maken. Dus besloot ik om op zoek te gaan naar een coole template en wilde ik me proberen te verbeteren in het fotograferen. Klik op de linkjes hieronder om wat leuke artikels te bekijken van toen ik begon met bloggen.

my new personal website // patches in the desert // spring cliché

My most photographed bag

My favo bag was this burgundy velvet bag. I wear it with everything as you can see. It is perfect to add some color in my outfit posts. And I can put a lot of stuff in the bag, like my camera, wallet and phone. I think I will wear this bag a lot in 2017 too.

Mijn favoriete tas van dit jaar was toch wel de bordeaux rode fluwelen tas. Ik droeg hem met van alles en nog wat zoals je wel kunt zien. Hij is perfect om net wat meer kleuren toe te voegen in een outfit post. En er kan ook nog best wel veel in, zoals mijn camera, portemonnee en telefoon. Je zult hem vast ook nog heel veel gaan zin in 2017. 

business look // flower embroidery // shine like a star

Searching for bathroom/kitchen inspo

This is something you may not know about me. Because I have never told you so much about this subject. But I’m working on a big remodel project for 2.5 year. This year it was time to search for some bathroom/kitchen inspo. And now the bathroom is finished and the kitchen is bought already, so in 2017 I need to search for living room inspo.

Dit is misschien iets wat je nog niet wist van mij, want ik heb er eigenlijk nooit heel veel over verteld. Maar op dit moment ben ik al 2.5 jaar bezig met een groot verbouwingsproject. Dit jaar was het tijd om inspiratie te verzamelen voor de badkamer en de keuken. En op dit moment is de badkamer klaar en de keuken al gekocht, dus ik 2017 moet ik op zoek gaan naar inspiratie voor de woonkamer.

 

Became a hotspot lover

Before my blog I liked cute restaurants off course, but because of my blog I searching a lot for cool new places. When I see something pretty on Instagram I always make an screenshot of it. So when I go to Amsterdam I scroll throw my phone to pick one of the places. I like healthy hotspots, but also some yummy milkshake corners. Some weeks ago ‘Improve Health magazine’ asked me to write something about my favo places in Rotterdam. You can check it below.

Voordat ik begon met bloggen vond ik het altijd al leuk om nieuwe restaurantjes te bezoeken, maar door deze blog ben ik naar een hele hoop coole plekken geweest. Wanneer ik iets leuks zie op Instagram maak ik er altijd een screenshot van. Zodat als ik naar Amsterdam ga ik alleen even door mijn ‘food’ mapje hoef te gaan om iets leuks te vinden. Ik hou van hele gezonde hotspots, maar ook van lekkere milkshake barretjes. Een aantal weken geleden heb ik voor ‘Improve Health’ een heel stuk mogen schrijven over mijn favoriete plekken in Rotterdam. Bekijk het hieronder.

ninour amsterdam // improve health magazine // trek festival

My favo collabs

When I started my blog I never thought about collaborations with brands. The only thing I wanted to do was inspire others. But when I was blogging for a couple of months the brand ‘Triangl Swimwear’ asked me to promote one of their bikinis. A dream came true, because I bought one of their bikinis in summer but there were so many colors I like. And now I had to pick another amazing piece. Another collab that I like was the amazing hair products of ‘the Soap Pharmacy’. And last but not least my ambassadorship with ‘MyJewellery’!!!

Toen ik mijn blog begon had ik er nooit over nagedacht om samen te werken met merken. Het enige wat ik graag wilde doen was andere inspireren met mijn foto’s. Maar toen ik een paar maandjes bezig was mailde ‘Triangl Swimwear’ mij met de vraag of ik één van hun bikinis wilde promoten. Een droom kwam uit, want ik had in de zomer al zo’n bikini gekocht maar er zijn zoveel kleuren die super mooi zijn. En nu mocht ik nog een hele mooie kleur uitkiezen. Nog een samenwerking die ik heel leuk vond was met de hele fijne producten van ‘the Soap Pharmacy’. En als laatste maar zeker niet de minste ik ben ambassadeur geworden van ‘MyJewellery’!!!

sunny destination when days gets colder // after beach days full of salt & sun // biba Jewels

TRAVEL

Spain

This year I went to Spain twice. The first time was in June to visit my sister on her Internship. And later with the whole family for two weeks at our favo campsite: Nautic Almata. I love Spain, because of the beautiful beaches and the sunny weather. This year we made a trip with a speedboat along the coast and we visited our nephew in Barcelona.

Dit jaar ben ik twee keer naar Spanje geweest. De eerste keer in Juni om mijn zusje tijdens haar stage op te zoeken en later met de hele familie voor twee weken naar onze favo camping: Nautic Almata. Ik vind Spanje altijd hele leuk, want ze hebben heerlijke stranden en vaak mooi weer. Dit jaar hebben we weer eens een keer een speedboot gehuurd om er mee langs de kust te varen en we hebben ons neefje opgezocht in Barcelona. 

blue sky & palmtrees // day in Barcelona // fruitbowl 

Italy

My favo county at the moment I think. Last year we visited Tuscany. This year it was time to visit three destinations: Garda Lake, Venice (Burano) and Cinque Terre. It was so incredibly beautiful! I’ve seen a lot of colorful houses that time.

Ik denk toch dat dit mijn favoriete land is op het moment. Vorig jaar hebben we een paar plaatsen in Toscane bezocht en dit jaar was het tijd om nog meer mooie plekken in Italië te zien. We zijn eerst naar het Gardameer geweest en daarna naar Venetië (Burano) en naar Cinque Terre. Het was zo waanzinnig mooi! Ik heb in die tijd onwijs veel mooie gekleurde huisjes gezien, haha 😉

hiking in a ballerina skirt // Colorful streets of Burano //

Searching for my dream house like ‘OhhCouture’

Marrakech

And my latest get-away was to Marrakech. When I passed my exams a lot of years ago I was allowed to pick a cool trip. And I decided to choose Marrakech. So me and my dad went to this beautiful city in November. There will be some new articles about the trip soon on my blog. But first a throwback to my old posts. You can find them below.

En mijn laatste reisje naar was naar Marrakech. Toen ik geslaagd was voor mijn examens een aantal jaar terug mocht een reisje uitkiezen. Ik besloot om voor Marrakech te kiezen. Dus ik en mijn vader zijn in November naar deze ontzettend mooie stad geweest. Er komen in het nieuwe jaar nog wat nieuwe artikels over mijn reisje online. Maar eerst nog wat throwbacks naar mijn oude posten. Je kan ze hier onder vinden. 

botanical riad in Marrakech // luxury hotel with OPI nail polish // randoms of the third day

I hope you liked it xxx

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. december 29, 2016 / 1:07 pm

  Wat een mooie momenten van dit jaar zeg! Zelf ben ik dit jaar ook in Spanje geweest, het is zoo mooi!

 2. december 29, 2016 / 4:51 pm

  Super mooie momenten! Zo leuk dat je naar marrakech bent geweest, lijkt mij een geweldige stad.
  Liefs, Evelien

 3. januari 4, 2017 / 8:34 am

  Erg mooie foto’s en momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *