Musthave: graveren van voorletters

Het begon op het moment dat Louis Vuitton het graveren van de voorletters op hun producten introduceerde. Dit deden ze om zo fake-items te bestrijden. Ook Burberry deed dit alleen dan op de cape die de modellen op de fashionweek droegen. Daarna was iedereen verliefd. Want hoe leuk is het om een tas te hebben met jouw voorletters, persoonlijker dan dat wordt het niet. Dus iedereen ging massaal de nieuwe artikelen komen bij de LV en Burberry stores. Maar nu zijn er ook andere leuke merken die dit soort toepassingen op hun tassen en accessoires aanbieden..

WLS PERSONALIZED LEATHER GOODS

Het nieuwe hippe merk WLS Official is opgezet door 3 vrienden die allemaal hun passie deelde voor de modebranche. Maar vooral leer was het materiaal wat hun meeste interesse trok. Door luxe producten aan te bieden voor een betaalbare prijs bereikte ze in een korte tijd een grote groep mensen en maken ze dagelijks met de hand nieuwe persoonlijke tassen voor iedereen die wilt. Alle tassen worden van 100% kalfsleer gemaakt en om iets terug te doen aan de wereld doneren ze 10% van hun omzet aan goede doelen zoals voedselbanken en AIDS.

Door het kopen van deze prachtige tassen help je dus niet alleen jezelf aan iets moois maar deel je direct mee in een betere wereld.

Vind je deze tassen ook zo leuk? Je vindt ze op de site http://wlsofficial.com

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *