Minimal leather bag for days

img_1260   img_1255    img_1251    img_1246  img_1240  img_1232     img_1227  img_1225

Sanne Rose bag – adlink

Hi girls, what are you going to do this Sunday? It wil be a sunny day, and I need to make lots of photo’s. I love to take photo’s of outfits, so I am very exited. This is a bag I wear so much in my vacation. Sanne Rose is a brand with an online shop from Rotterdam. All the bags are handmade and are 100% leather. There are also many colors, so you can wear it with everything you like. The photo’s are made in Manarola, Cinque Terre. This is not the first time you see this beautiful villages, but of all the places this is my favorite. And what do you think of this bag? Let me know! Kisses

Hi girls, wat gaan jullie vandaag nog doen? Het wordt een lekker zonnige dag, dus ik ga heel veel foto’s maken. Ik vind het heerlijk om mooie foto’s te maken van outfits. Dus ik heb er al veel zin in. Dit is een tasje die ik veel heb gedragen deze vakantie. Sanne Rose is een merk met een online shop uit Rotterdam. Alle tassen zijn handgemaakt en van 100% leer. Ook heeft ze veel verschillende kleuren, dus kunnen ze  op heel veel momenten gedragen worden. De foto’s zijn gemaakt in Manarola, Cinque Terre. Dit is waarschijnlijk niet de eerste keer dat je foto’s ziet van dit prachtige stadje, want van alle vijf vind ik deze toch het allermooist. En wat vinden jullie van mijn tasje? Laat het me weten! Kisses

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *