Luxury hotel with OPI nail polish

img_6267   img_6270 img_6272 img_6273

OPI nail polish – Breakfast at Tiffany’s // Rich & Brazilian

I always wanted to see the Royal Mansour Hotel from the inside. So we had an coffee out there. The hotel is so beautiful and big. I really wanted to stay there. I feld like a princess. Now about the nail polishes. These colors I bring with my during this Marrakech trip. The colors are so pretty. My favorite is ‘Breakfast at Tiffany’s, because you can wear the color with everything. The other color is perfect for the festive season, so I will definitely wear this with a Christmas dress. What do you think of the colors and this perfect location? Let me know in the comments.

Ik wilde altijd al graag het Royal Mansour hotel van binnen zien. Dus we besloten om daar een koffie te gaan drinken. Het hotel was heel groot en echt super mooi. Ik zou er wel heel graag willen verblijven haha 😉 Je voelt je net een prinses. Maar nu vertel ik je meer over de nagellakjes. Deze kleurtjes heb ik meegenomen op mijn tripje naar Marrakech. Ze kleuren zijn zo ontzettend mooi. Toch is de nude tint mijn favoriet, omdat hij over bij past. De andere kleur is perfect voor de feestdagen die er aan beginnen te komen. Dus dit kleurtje ga ik zeker met een mooi kerst jurkje dragen. Wat vinden jullie van deze kleuren en van de perfect locatie? Laat het me weten in de comments. 

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *