Light blue blazer

IMG_7978 IMG_7988 IMG_7996 IMG_7992 IMG_8025       IMG_8032 IMG_8038

Blazer MidiBeach // Top ZARA // Shorts Pull&Bear // Espadrilles Estilo Ibiza // Jewelry JewelsMustRock & MyJewellery

Hi babes, tomorrow is my last day here ;( So I will enjoy this day as much as possible. This photo’s are made at a cute village near the campsite. They have many beautiful houses with coloured walls. I love it! Looks so beautiful with my new blazer from MidiBeach. Bought this one a couple of days before my vacation. At the moment she has a lot of gorgeous pieces on  sale, so don’t forget to check it out. You can find the website here. Now I am going to jump in the sea and relax all day! Have a wonderful day everyone! xxx

Hi babes, morgen is mijn laatste dag hier ;( Dus vandaag ga ik er nog maar extra van genieten. Deze fotos zijn gemaakt in een klein stad hier in de buurt. Ze hadden allemaal allemaal schattige gekleurde huisjes. Dus daar moest ik wel een aantal foto’s van maken 😉 Hij paste ook super goed bij mijn blauwe blazer die ik aan had. Hij is van Midibeach en ik had hem gekocht precies voordat we op vakantie gingen. Ze heeft op dit moment nog super veel leuke dingetjes in de sale dus ik zal zeker even haar site checken. Je vindt hem hier. Nu ga ik lekker een duik in de zee nemen en voor de rest van de dag relaxen! Have a wonderful day everyone! xxx

 

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. augustus 9, 2016 / 1:30 pm

  Je ziet er weer heel mooi uit, blazer & shortje zijn ook superleuk

  • mariekekazen
   Auteur
   augustus 11, 2016 / 5:27 pm

   Super lief, dankjewel !! Ik vind dat jij er ook altijd zoo ontzettend leuk uit ziet <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *