Let’s grow your eyelashes with M2 Beauté

M2 Beauté Eyelash Serum here

Hi Monday! Let’s start the week with the cool product from M2 Beauté. After my eyelash extensions my lashes were very short. Check this post here. I needed a boost for sure! I tried this products for a month now and the results are amazing. My lashes are so much taller en thicker! Above you can see a before and after photo. I’m so curious if when I use the products longer my eyelashes will grow more. But we will see. I am already happy with this, because I love beautiful curly lashes! Have an amazing week girls!

Hi Monday! Laten we de week beginnen met dit mooie product van M2 Beauté. Na mijn wimperextensions waren mijn wimpers ontzettend kort en dun. Bekijk de post met de extensions hier. Ik baalde daarvan en besloot daarom dit product eens te gaan testen. Ik heb hem voor een maand geprobeerd en het resultaat is zo goed te zien! Mijn wimper zijn zo veel langer en dikker. Hierboven zie je een voor en na foto. Ik ben ook heel benieuwd of ze nog langer dan dit kunnen worden. Maar ik ben al super blij met dit resultaat, want ik hou van mooie gekrulde lange wimpers! Een hele fijne nieuwe week meiden!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *