Instagram 001 – Orange tones and glitter shoes

instagram-week-1

Hi girls! How was your weekend? I want to do a new post a couple of times in a month with my Instagram feed. Because when I post a lot of pictures every week you forget the rest, so this pictures are from two weeks ago. And when I post this pictures I want to tell you more about them. This was a sunny week with a lot of coffee and new outfits.

  1. My sailor look at Villa August. Want to see more? Check it here 2. On Sundays we go to cool new hotspots. This time in Rotterdam at Flat White. 3. I went with a friend to the exposition of Peter Lindbergh. I love it! 4. My dress from MyJewellery. 5. This buildings or artwork is so cool. For more photos click here. 6. A cotton candy at the fair in Amsterdam. I wear a top from Ana Alcazar. 7. The photo’s behind my are so great. And check that leather sofa ! 8. On a sunny day in Zwijndrecht. I needed a good location, because there was a lot of work to do. I had to shoot many outfits. 9. These shoes are so cool! I need them in my life. They are from the greatest blogger in the world: The blonde salad. 

Hi girls. Hebben jullie een leuk weekend gehad? Ik heb een idee voor een nieuwe post die ik een paar keer in de maand wil plaatsen. Het idee is om wat foto’s te laten zien van mijn Instagram pagina, want omdat ik zoveel plaatst elke maand kijk je niet meer terug naar de oude foto’s. En ik wil ook op deze manier wat meer gaan vertellen over de foto’s. Dit was een heerlijke zonnige week met veel coffee en een aantal nieuwe outfits. 

  1. Mijn sailor look bij Villa Augustus. Wil je hier meer van zie. Kijk dan hier. 2. Op zondagen gaan we altijd naar leuke nieuwe hotspots. Deze keer was het in Rotterdam bij Flat White. 3. Met een vriendin ben ik gaan kijken bij de tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Kunsthal. Het waren echt hele gave foto’s. 4. Mijn nieuwe jurkje van My Jewellery. 5. Dit gebouw of kunstwerk is zo cool. Voor meer foto’s kan je hier kijken. 6. Een suikerspin op de kermis in Amsterdam. Ik draag een shirtje van Ana Alcazar. 7. De foto’s achter mij zijn zo leuk. En wat een super leuk interieur, kijk eens naar die leren bank. 8. Op een zonnige dag hebben we foto’s gemaakt in Zwijdrecht. Ik had een goede locatie nodig, want ik moest veel foto’s gaan maken van outfits. 9. Deze schoenen zijn echt super leuk. Ik zou heel graag een paar willen hebben. Ze zijn van de beste modeblogger van de wereld: the blond salad
Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *