Get ready with me – Christmas hair

Baby face ūüėȬ† ¬†¬†¬† ¬†¬†¬†¬† ¬†

Sapphire 8 in 1 Curler Irresistible Me // 

Creme MouseHairspraymini hairspraymakeup set L’Oreal¬†

¬†Already excited for Christmas? I’m trying a lot of hairstyles for Christmas right now. A bun, a ponytail or only curls, but I always like it to curl it with my Irresistible Me curler. That one has 8 different curlers, so you can make many, many different hairstyles. But for I put some creme mouse in my hair. When the mouse is dry enough I can start with the curler. After all my hair is done I spray a lot of hairspray to let it stay for the whole night (or day). Than it is time to put some makeup on. I use the makeup set from L’Oreal, which is perfect for the festive season. But also when you travel a lot. Because it has a mascara, some eyeshadows, a bronzer and some lip colors in side. For now I only curl my hair, but when it is Christmas I will wear it with some hair clips I think. I can really recommend all these products. The products from L’Oreal smells so good and are perfect to use when you curl your hair. And the curler from Irresistible Me is cool, because of the many curlers. What are you going to do with you hair when it is Christmas? Let me know xxx

Hebben jullie al veel zin in kerst? Ik ben al heel veel verschillende haarstijlen aan het uitproberen op dit moment. Een knotje, staart of alleen krullen, ik ben er nog niet uit wat het gaat worden. Maar ik vind het al het prettigst om het eerst even te krullen met mijn Irresistible Me kruller voor de volume. Ik heb namelijk echt mega weinig en heel dun haar dus dit is wel een eerste vereiste haha. Eerst doe ik wat creme mouse in mijn haar, zodat het beschermt is tegen de hitte. Als de mouse droog genoeg is, borstel ik mijn haar een beetje uit en begin ik met het krullen. Als ik elk plukje heb gehad, haal ik de krullen uit om een natuurlijk look te cre√ęren en daarna spuit ik wat haarlak in mijn haar, zodat het de hele nacht (of dag) blijft zitten. Daarna is het tijd om wat aandacht aan mijn makeup te besteden. Ik gebruik hiervoor het makeup setje van L’Oreal, wat perfect is voor de feestdagen. Maar ook echt super fijn is als je veel reist, want er zit een mascara, wat kleuren ogenschaduw en lipkleuren en bronzer in. Deze keer heb ik wel alleen mijn haar gekruld, maar als het kerst is ga ik het vast wat meer opsteken denk ik. Ik kan zeker al deze producten aanraden. De L’Oreal producten ruiken heerlijk en blijven goed in mijn haar zitten. En de Irresistible Me haarkruller is super fijn door alle verschillende opzetstukken, waardoor je heel veel keus hebt. Weten jullie al wat je met je haar gaat doen als het kerst is? Let me know xxx

In collaboration with Irresistible Me 

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. december 21, 2016 / 1:31 pm

  Prachtig je haar! Heel handig die krultang met al die opzetstukken!

  • mariekekazen
   Auteur
   december 21, 2016 / 1:37 pm

   Thankss ! Jaa het is echt super fijn!

 2. december 22, 2016 / 9:02 am

  Wat een mooie post ! Echt leuk in elkaar gezet x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *