Everyday activity on sunny holidays

IMG_7554 IMG_7564    IMG_7582 IMG_7601  IMG_7571     IMG_7644  IMG_7655 IMG_7657

Photo’s of my everyday activity on my vacay

Good morning! I’m at home a week now, but I had to share to photo’s with you. This is what we do the whole vacation. Almost every morning we take the supboards to the beach and paddle something around. This time we want to paddle with sunset. It was so beautiful. My brothers joined me with boarding. One of my brothers have a Youtube channel with some game and funny videos (he said he only want on my blog when I mention his Youtube channel). You can check the videos here at VINCEYOLO. Today is a sunny day so I go to the beach with a friend. What are you going to do today? Kiss

Goedemorgen! Vandaag ben ik precies een week weer thuis van mijn vakantie in Spanje. Maar toch wilde ik deze foto’s nog aan jullie laten zien. Want dit is wat ik voornamelijk heel de vakantie heb gedaan. Bijna elke ochtend namen we de supboards naar het strand om lekker een beetje heen en weer te peddelen. Deze keer was het een heerlijk avond en besloten we te gaan suppen met ondergaande zon. Het was super mooi! Mijn broertjes gingen ook gezellig mee. Een van mijn broertjes heeft een Youtube kanaal (en hij zei dat hij alleen op mijn blog wilde als ik jullie vertelden over zijn Youtube kanaal). Je kan hem hier bekijken onder de naam: VINCEYOLO. Vandaag wordt het een zonnige dag, dus ik ga gezellig met een vriendin naar het strand. Wat gaan jullie nog doen vandaag? Kiss

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *