Coffee at a cool concept store in Rotterdam

img_3517 img_3520 img_3529 img_3530 img_3538 img_3555  img_3559   img_3569

Coffee at Flat White on a Sunday

Hello Monday, are you going to do something cool this week? I have an openings party on Thursday with Miinto. I am already exited! And tomorrow I’m going to shop with my mother. Yesterday I went to Rotterdam and drink a cup of coffee at Flat White. It is a really cool conceptstore at the Coolsingel in the center of the city. When you go upstairs there is a cute espressobar with delicious pastry. In the concept store they have a lot of young new designers so you need to check it out when you want to be unique! Do you see the amazing photos behind me? They are also for sale at the store. I like photography so much. In the future when I can decorated my home I want some cool photos in my bedroom! Let me know what you think of this place!

Hello Monday, gaan jullie nog wat leuks doen deze week. Ik ga naar een openingsfeestje van Miinto komende donderdag. Ik heb er al heel veel zin in! En morgen ga ik winkelen met mijn moeder. Gisteren ben ik naar Rotterdam geweest om een kopje koffie te drinken bij Flat White. Het is een super coole conceptstore op de Coolsingel in het centrum van de stad. Als je de trap ophoog gaat is daar een schattige klein espresso barretje met heerlijk gebak. In de conceptstore hebben ze werk van een aantal jonge,  nieuwe designers. Je zou er echt eens een kijkje moeten nemen, als je iets unieks wilt. Heb je de gave foto’s achter mij al gezien? Zelfs die zijn te koop in de winkel. Ik hou zoveel van mooie fotografie. Als ik in de toekomst mijn huis mag inrichten dan wil ik hele gave portretfoto’s voor in de slaapkamer! Laat me weten wat je van dit leuke plekje vind!

 

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *