Cadeautip: Foto op canvas van CanvasCompany

Foto op Canvas 

Hi girls, nog maar 34 dagen en dan is het al kerst. Ik ben zelf al druk bezig met de voorbereidingen: content creëren die je alvast in de stemming brengt, cadeau ideeën verzamelen en nog veel meer andere leuke dingen die je vanzelf voorbij ziet komen op mijn Instagram. Deze keer wil ik je wat vertellen over deze ontzettend leuke cadeautip: een persoonlijk foto op canvas.  Zelf maak ik elke week waanzinnig veel foto’s voor social media, maar eigenlijk kijk ik er maar zelden op terug. Wat natuurlijk enorm zonde is, want ik heb juist dit jaar zoveel leuke dingen gedaan en mooie reisjes gemaakt. Daarom heb ik ervoor gekozen om een foto te kiezen van mijn weekend in Barcelona. Kan je nou niet goed kiezen welke foto jij op het canvas wil laten drukken, dan kan je ook nog gaan voor een collage bij Canvas Company. En dat niet alleen, ze hebben ook een ruim aanbod wanddecoratie: van foto behang tot aan een foto op plexiglas. Super veel keus! Ook is mijn foto op canvas van een hele goede kwaliteit, want ik had gedacht dat als ik een foto van mijn telefoon zou kiezen dat de kwaliteit misschien een stukje minder zou zijn, maar via de mail houden ze je op de hoogte of de foto er wel mooi op gedrukt kan worden. Wat voor een foto zou jij kiezen om te laten drukken op een canvas doek? En ben jij ook al druk bezig met het verzamelen van leuke cadeautjes voor kerst? Let me know <3

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *