Autumn colors in the sun

img_6137kopie  img_6218 img_6212 img_6197    img_6172     img_6145 img_6144kopie

Top, Skirt, Earrings, Bag Sammy Dress // Shoes Primark

FRIYAY! This is my fav Marrakech look! The top is so cosy and soft. And I love the color! I can wear it everyday. I wear it with this skirt so make it more girly. The weather in Marrakech was so nice, I can wear this without a coat! All this items are so cheap and cool, so check it out! Now I am at school so I need to focus 😉 Are you going to do something fun this weekend?

FRIYAY! Dit is mijn favorietje lookje uit Marrakech! De top is super zacht en zit heerlijk. Ik vind de kleur ook zo ontzettend leuk! Ik zou hem zo elke dag kunnen dragen. Ik heb hem gecombineerd met deze rok, om hem wat vrouwelijker te maken. Het weer is Marrakech was zo warm, dat ik er gelukkig geen jas over aan moest. De items van SammyDress zijn super goedkoop en cool, dus neem zeker eens een kijkje op de website. Op dit moment ben ik op school, dus moet ik me maar weer even gaan focussen op mijn werk 😉 Gaan jullie nog wat leuks doen dit weekend? 

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. december 11, 2016 / 12:11 pm

    Hele leuke outfit! Konden we in Nederland nog maar ff zonder jas..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *