After beach days full of salt & sun

IMG_6589kopie IMG_6651kopie IMG_6662 IMG_6720kopie

In collaboration                                 THE SOAPPHARMACY
Na lange dagen in het zwembad of aan het strand te liggen is mijn haar toe aan verzorging. Door chloor en zout kan het erg uitdrogen en dun worden. Tegenwoordig gebruik ik producten van the SoapPharmacy. De shampoo is gemaakt met natuurlijke sulfaten en olie waardoor deze wel iets minder schuimt, maar beter is voor het milieu.
Na het wassen, maak ik mijn haar handdoek droog en doe ik de conditioner erin en laat ik die drie minuten intrekken. Bij een echte stranddag gebruik ik hem als leave-in conditioner om mijn haar  te beschermen tegen schadelijke invloeden. Het is wel belangrijk dat de conditioner naar eigen haartype gebruikt word. Ikzelf heb fijn haar en laat het circa 3-4 minuten intrekken. heb jij dikker haar, dan moet hij langer intrekken, zo’n 6-7 minuten. Ook moet je hem niet te lang uitspoelen.
Na het douchen, spuit ik de hairmist in mijn haar. Deze bevat keratine en een natuurlijk UV-filter, om mijn haar zo goed als mogelijk te beschermen tegen uitdroging en kleurvervaging. De Hairmist is heel luchtig, dus mijn haar wordt er niet vet van. De haarmist kan je het beste op 15 cm afstand op het haar sprayen.
De producten van The SoapPharmacy zijn gemaakt met natuurlijk ingrediënten en heeft twee heerlijke geuren. Er is ook een geheel parfumvrije lijn.
De twee geuren van The SoapPharmacy zijn te herkennen met een nummer:
#041 is een schone, poederachtige geur met een top van bloemen en een basis van tonka boontjes en vanille.
#064 is een groene, frisse geur met een top van mint en bladeren en een basis van hout, musk en amber.
Ik heb zelf gebruik de geur #041 gekozen, omdat ik van zachte en schone geuren hou. Het ruikt heerlijk en geven mijn haar de verzorging die het nodig heeft. Mijn haar is normaal gesproken heel droog en piekerig in de zomer door zon en het strand, maar nu voelt het veel fijner aan. Het is zacht en heeft veel volume.
Enthousiast geworden en benieuwd naar deze super producten?
Door te klikken op deze linkjes kom je bij de producten die ik gebruik:
Shampoo    –    Conditioner    –    Hairmist

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *