A little get-away in eigen land!

 Little get-away vlakbij huis. Deze dagen mag ik voor twee nachtjes in dit leuke huisje verblijven. En het is echt enorm dichtbij huis!! Het huisje staat namelijk bij het Stayokay hostel in Dordrecht in de Biesbosch. En hoe tof is dit concept! Het zijn hele stijlvolle Wikkelhouses gemaakt van gerecycled karton. En het heeft ook nog eens zijn eigen sanitair. We gaan wel helemaal back to basic, want er is geen WiFi of een televisie. Het is immer de bedoeling om helemaal ‘uit’ te staan en volledig te kunnen genieten van het hier en nu.

Locatie en faciliteiten.

De Wikkelhouses staat bij het Stayokay hostel in de Biesbosch. Het is een hele mooie locatie, want als je de deuren open doet kijk je uit op een stukje rivier van de Merwede. En hoe mooi is het vooral nu wanneer het langzaam aan herfst begint te worden. Ik krijg nu al zin om lekker pasta te maken in het keukentje en het in de buitenlucht op te eten. Wat zo fijn is aan deze lodge is dat je dus je eigen keuken hebt en dus zelf een ontbijtje of een lunch kan klaarmaken. Wat ik al vertelde is dat de lodge beschikt over eigen sanitair, nu het al iets kouder begint te worden is het ideaal om ook lekker warm binnen te blijven.

Interieur.

Wat ik ook zo leuk vind aan de ‘Wikkelhouses’ is dat het echt enorm leuk is ingericht. Het is heel stijlvol in de trend van nu gemeubileerd en het past perfect bij de omgeving. Vanaf de bank kijk je uit op de mooie omgeving van de Biesbosch. Je kunt met vier personen in de lodge slapen, want er is een tweepersoons- en een stapelbed. Zou je het nou ook heel tof vinden om hier een weekendje te slapen? Je kan hier een reservering maken!

 In collaboration with Stayokay hostels

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *