8x favoriete bikinis voor komende zomer

Mint/witte bikini s.Oliver // Geblokt badpak LASCANA// Zwarte bikini Buffalo // Olijf bikini Jette // Zwart wit badpak Jette // Gestippelde bikini LASCANA// Mint gestreepte bikini Kangaroos // Gestreept badpak Jette 

Hi girls!! Hebben jullie je vakantie al geboekt? Ik ben al aan het aftellen. Nog maar 7 weken en dan ga ik een roadtrip door Italie maken. We starten bij het Gardameer, daarna naar Toscana en als uiterste zuidelijke puntje de Amalfi kust. Ik heb er al zo ontzettend veel zin in en ik zit al allemaal leuke restaurantjes te zoeken daar in de buurt. Ook ben ik al rond aan het zoeken naar leuke zomerse items. En het allerleukste om te doen vind ik het zoeken van bikinis. Ik kwam terecht op de website van LASCANA.nl en het leek me super leuk om wat van mijn favorietjes aan jullie te laten zien. Hoe vinden jullie bijvoorbeeld de pushup gestippelde bikini van LASCANA. Ik vind het er altijd zo heerlijk zomers uit zien als het gestippeld of gestreept is. Wat ook echt een favoriet van mij is zijn olijf kleuren, zo ook in de Jette olijfkleurige bikini. Wat vinden jullie van deze groentint? Normaal gesproken draag ik voornamelijk bikini’s, maar deze zomer wil ik ook wel weer wat badpakken dragen zoals het gestreepte Jette badpak! Zouden jullie een badpak dragen? Ik kijk er zo naar uit om weer lekker te kunnen zwemmen!! Maar nu eerst nog maar een paar weekjes werken voordat het zover is. Prettige dag nog!!

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *