7x teddy coats – musthave

Light grey (here) // Denim jacket (here) // Grey zipper (here) // Black Faux Leather (here) //

White denim (here) // Color Block (here) // Khaki Button (here)

 If there is one trend I love the most right, than it is the teddy coat trend. I’ve seen them at H&M and Zara, but I was too late and they were sold out. I’m always too late with that kind of things. Like the pink fake fur jacket from Zara and N-kd, there are sold out too. But now I found some cool other teddy jackets. My favorite is the black faux leather, because I can’t get over the Acne jacket. But I also like the white denim teddy. Which one is your favorite?

Als er één trend is die ik op dit moment waanzinnig leuk vind, dan is het wel de teddybeer jas trend. Ik heb ze al gezien van H&M en van de Zara, maar ik was telkens te laat en waren ze alweer uitverkocht. Ik ben altijd te laat met dat soort dingen. Als ik dan iets in mijn hoofd heb moet ik het gelijk kopen en dat doe ik niet ik stel het te lang uit. En dat is het alweer nergens meer te vinden. Zoals bijvoorbeeld een hele gave roze nep bont jas van de Zara en van N-kd. En ook deze keer was ik dus weer te laat. Maar nu heb ik nog heel veel meer leuke jasjes gevonden bij Romwe.com. Mijn favoriet is de zwarte faux leather jas, omdat ik nog altijd kwijt ben van de Acne jassen die hier best veel op lijken. Maar ik vind ook het witte jasje ernaast met de denim details ontzettend leuk. Welke is jouw favoriet?

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. januari 12, 2017 / 11:18 am

    Ik vind die zwarte zo leuk! Laatst hadden ze er ook een bij de Pull&Bear, maar die ging er ook zo snel doorheen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *