6 plans and goals for 2017

First of all I want to wish you an amazing new year! And I will start the new year with a cliche, because I want to tell you the things what I will going to do in the new year and what I want to do in the new year.

Plans for 2017

Travel to Paris, Barcelona and Mallorca. 

These are the trips I want to do this year. Maybe more after summer, but before the summer starts I will go to these cities. First Paris with school in February, Barcelona to visit my colleague on her Internship and Mallorca to visit @dutchbloggeronthemove. 

Deze reisjes wil ik gaan doen dit jaar. Misschien dat ik na de zomer nog meer op de planning hebt staan, maar dit ga ik sowieso doen voordat de zomer begint. Eerst Parijs met school in februari, Barcelona om mijn collaga tijdens haar stage te bezoeken en als laatste Mallorca om bij @dutchbloggeronthemove langs te gaan. 

Graduate from school in Amsterdam

This is the last year at my school in Amsterdam. So in Summer I need to find a job. I learned for allround styling for the last two years, so I need to find a job in the fashion or interior branche.

Dit is het laatste half jaar van mijn opleiding in Amsterdam. Dus voor de zomer moet ik werk gaan zoeken.

Goals for 2017

Finish the whole house 

After summer we will make the house ready so we can live together. But first we need to do the living room and kitchen, so there is a lot to do. But then the nicer things will start, like decorating the house 😉

Na de zomer willen we het huis helemaal af hebben, zodat we samen gaan wonen. Maar eerst moet de woonkamer en de keuken nog gedaan worden, dus er is nog een hoop te doen. Maar daarna beginnen de leukere dingen, zoals het huis inrichten 😉 

Reading more books and magazines

I love to read, but I have never time for it. I never make time for it. I only read when I am on vacations. But I have many, many magazines I’ve never read ;(

Ik hou heel veel van lezen, maar ik heb er eigenlijk nooit tijd voor. Nou ja ik maar er nooit tijd voor. Ik lees eigenlijk alleen als ik op vakantie ben. Maar nu heb ik zo ontzettend veel tijdschriften liggen die ik nog niet hebt gelezen.

Register with the Chamber of Commerce
This is want I need to do to make my blog more professional.
Dit is wat ik zeker nog moet doen dit jaar om mijn blog professioneler te maken.
Travel more
There are so many places I want to visit. Soon I will make a blogpost about my travel bucket list! I really want to visit Stockholm for many years.
Er zijn zo onwijs veel plaatsen die ik graag wil bezoeken. Ik zal er binnenkort eens een blogpost over gaan maken. Als ik ergens graag naar toe zou willen dan is het wel Stockholm, dus die komt boven aan mijn lijstje te staan!

 

 

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. januari 7, 2017 / 3:33 pm

  Wat een goede plannen, gaat vast goedkomen. Oeh allround styling, jij mag mijn huis wel stylen hoor haha! Wat leuk dat je lekker gaat reizen ik ga bijna naar Krakau en dan binnenkort ook nog naar Mallorca en dan met mijn verjaardag in juni ook nog met mijn moeder lekker weg!

  • mariekekazen
   Auteur
   januari 8, 2017 / 10:38 am

   Haha jaaa lijkt me leuk 😉 Ohh ben zo benieuwd hoe Krakau is! Heerlijk zeg, veel plezier alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *