3 hairstyles with curly hair

 

Look 1. a little bun

Look 2. retro wave

Look 3. Ponytail

Sapphire 8 in 1 curler Irresistible Me

What do you think of this hairstyles. This time I want to create unique hairstyles, but it is too difficult for me I think. I have not so many hair, so a little braid of a fishtail braid don’t work for me. I create the looks with my new curler from Irresistible me, an amazing brand with a lot of hair extensions and other hair tools. I choose the curler because I like to to try the different barrels. The curler is fuzzy free, fast heating up, intelligent (because of the LED screen) and comes in good company 😉 There is a traveling pack included. You can find the curler in de link above. Or for the other products you can click here. I already create a party look with it. You can find it here.

Wat vinden jullie van deze hairstyles? Deze keer probeerde ik meer unieke dingen met mijn haar te doen, maar het is nog vrij lastig haha 😉 Ik heb niet zo heel veel haar, dus een klein vlechtje zie je al bijna niet zitten. Ik heb deze looks gemaakt met mijn nieuwe krultang van Irresitible Me, een heel mooi merk met heel veel hair extensions en haarproducten. Ik koos voor de kruller omdat ik het leuk vind om verschillende soorten krullen uit te proberen. De kruller laat je haar niet pluizen, word heel snel warm, is handig in gebruik door het LED schermpje en komt ook met een hele handige travel verpakking. Je kan de kruller vinden in de link hierboven. Of voor de andere producten kan je hier klikken. Ik heb ook al wel eens een party look met het apparaat gecreëerd. Die kan je hier vinden. 

In collaboration with Irresistible Me

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. januari 10, 2017 / 9:59 am

  Super leuk je haar zo in verschillende combinaties!
  Ga het ook een keertje uitproberen, maar eerst m’n haar wat laten groeien.

  Liefs, Nathalie

  • mariekekazen
   Auteur
   januari 11, 2017 / 12:39 pm

   Jaaa leuk !! Ben benieuwd hoe het staat als je langer haar zou hebben!

 2. januari 10, 2017 / 6:46 pm

  Ah wat een super leuke haarstijlen!
  <3
  Liefs,
  Evelien

  • mariekekazen
   Auteur
   januari 11, 2017 / 12:39 pm

   Lief ! Dankjewel!

  • mariekekazen
   Auteur
   januari 11, 2017 / 12:39 pm

   Thankss !

 3. januari 11, 2017 / 12:46 pm

  Wat leuk gedaan! Van mezelf heb ik golvend haar en de ene keer is het wat stijler en de andere keer heb ik weer wat meer krullen. Krullen vind ik denk ik het leukste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *